Web dizajn Beograd | Izrada web sajta | SEO | Optimizacija sajtova | Studio 77+

Handy Srbija, referenca, izrada web sajta | Studio 77  Beograd Handy Srbija
OIP Srbija, referenca, izrada web sajta | Studio 77  Beograd OIP
Web dizajn Beograd | Izrada sajta, sajtova | Studio 77 | Service Octopus Service Octopus
Web dizajn Beograd | Izrada sajta, sajtova | Studio 77 | ECOQAUA ECOQAUA
Web dizajn Beograd | Izrada sajta, sajtova | Studio 77 | Stardivision Star Division
Web dizajn Beograd | Izrada sajta, sajtova | Studio 77 | Night Spender Night Spender
TOB
Glass Service
Web termini
A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P R S Š T U V Z Ž
I-mejl
(eng. E-mail)

I-mejl (eng. E-mail)ili elektronska pošta predstavlja  određeni softverski paket koji omogućava kreiranje i slanje  elektronskih poruka, njihovo čitanje i štampanje uz mogućnost slanja digitalnih fajlova (upotreba opcije attachment files).

ICT

ICT (eng. Information and Communication Technology) – pojam Informaciono komunikaciona tehnologije  se odnosi na softverske aplikacije, računarski hardver i elektronske mreže koje se koriste radi kreiranja sistema za obavljanje elektronskog biznisa.

Internet

Globalna elektronska mreža koja omogućava komunikaciju između miliona korisnika širom sveta.

Internet keš
(eng. Internet cache)

Internet keš memorija predstavlja folder sa fajlovima na hard disku onlajn korisnika, u kojem su privremeno uskladištene određene veb stranice, koje je onlajn korisnik posetio kao i prateći fajlovi sa ovih veb stranica (grafičke celine, tekst, animacije i sl).

Intranet

Interna elektronska mreža u određenoj kompaniji, koja omogućava zaposlenima da uz pomoć Internet standarda komuniciraju, razmenjuju informacije i koriste Internet servise i aplikacije.

IP adresa
(eng. IP Address)

Fizička IP adresa se sastoji od 32 bita i ona služi za identifikovanje mreže i kompjutera koji su povezani na njih.

ISP
(eng. Internet Service Provider)

Pružalac Internet usluga ili skraćeno ISP* (eng. Internet Service Provider), su kompanije koje nude mogućnost korišćenja Interneta, a za pružene usluge naplaćuju određenu proviziju. Provajderi nude svojim korisnicima i druge usluge kao što su registracija

 

*U srpskom jeziku ISP se često naziva samo provajder

Naše usluge

Šta nudimo?
Brending

Svaki brend zahteva poseban pristup i drugačiju strategiju za pozicioniranje na tržištu. Razvoj i pozicioniranje brenda u današnjem biznisu mora da uključi onlajn i oflajn resurse i marketinške instrumente. Mi smo tu da kreiramo i implementiramo odgovarajuću strategiju pozicioniranja brenda. Specijalizovani smo za promociju i pozicioniranje brenda na Internetu, kao i za primenu svih aktuelnih marketinških tehnika koje to omogućavaju: SEO, Facebook kampanja, E-mail marketing, AdWords oglašavanje itd.

Izrada web sajtova i SEO

Razvoj modernih responsive web sajtova i njihovo pozicioniranje na Google-u i drugim pretraživačima Interneta značajno su uticali na rast broja potrošača, prometa i profita naših klijenata. Rezultati našeg rada su uvek merljivi i dostupni. Do danas smo uspeli da pozicioniramo više od 300 domaćih i inostranih brendova na prvu stranicu organske Google pretrage. Apsolutno smo sigurni u svoj rad i za sve gore pomenute usluge dajemo ugovorne garancije.

Advertajzing

Potreban vam je najefikasniji i najkreativniji način da plasirate informacije na tržište? Tu nastupamo mi. Pravilno i precizno plasiranje informacija ka jasno definisanim i targetiranim klijentima predstavlja najvažniji cilj današnjeg advertajzinga. Pametni trgovci i biznismeni razmišljaju o advertajzingu proaktivno i najmanje godinu dana unapred. Naš stav je isti. Dopustite nam da kreiramo vašu advertajzing strategiju u digitalnom i tradicionalnom okruženju za 2017. i 2018. godinu već od sutra.

E-marketing

Ne znate šta je e-marketing i koji su njegovi ključni elementi i instrumenti za primenu? Današnji marketing odavno nije baziran na jednosmernoj komunikaciji sa potrošačima jer oni danas žele da komentarišu proizvode i da šalju pozitivne i negativne komentare. Mi savršeno poznajemo sva oruđa i instrumente modernog e-marketinga, a rezultati našeg rada jesu i moraju biti merljivi.

Web sajtovi i projekti u najavi
Budući projekti / Svi projekti u najavi

Poslednji projekti
Poslednji radovi / Svi radovi

Web dizajn Beograd |

Novi projekti Agencije Studio 77+
Biznis
Biznis
Cena
modula
Responsive dizajn (HTML 5, CSS3, PHP, jQuery)
700€
Napredni CMS modul
300€
Bazični SEO
300€
Instaliranje Google koda i podešavanje analitike
30€
Nedeljni i mesečni statistički izveštaji
120€
Optimizacija brzine učitvanja web sajta
200€
Veb sajt - Restoran Monument

Restoran Monument.

Detaljne informacije »
1650€
Poslednji postovi / Svi postovi
Rad za najveći francuski portal - Night Spender

Studio 77 radi na realizaciji najvećeg francuskog portala - Night Spender. NightSpender.com je najveći booking sistem za promociju događaja i noćnog života u klubovima širom Francuske i sveta.

Nov
07
Detaljnije »
Studio 77+ na RTS-u

Agencija Studio 77+ je završila web sajt za emisiju Jovana Memedovića "Sasvim prirodno" koja je već više od 10 godina najgledanija emisija na nacionalnoj televiziji - RTS. Zahvaljujemo se gospodinu Jovanu Memedoviću i ekipi koja kreira emisiju na poverenju koje su nam ukazali.

Jun
28
Detaljnije »
Poslednji Tweet-ovi
Svi Tweet-ovi »

Reference

Naši klijenti
Radite sa nama, postanite najbolji!