Google oglašavanje, online marketing, agencija | Studio 77, Beograd, Srbija

Google AdWords oglašavanje, kampanja, agencija | Studio 77, Beograd, Srbija
Web dizajn Beograd | Studio 77+
Google AdWords oglašavanje

Google AdWords oglašavanje

Šta je i kako funkcioniše Google AdWords oglašavanje?

Kao najveći servis za pretraživanje Interneta, Google nudi mogućnost plaćenog oglašavanja preko AdWords kampanje koja je sigurno jedno od najefikasnijih marketinških sredstava za oglašavanje.

Google AdWords oglašavanje ili AdWords kampanja predstavlja ciljano oglašavanje na Google-u i mreži partnerskih web sajtova, koje omogućava oglašavaču da definiše ključne reči i fraze za koje želi da se pozicionira na prvoj strani Google pretrage. Na primer, kompanija koja rentira vozila u Beogradu sigurno želi da bude odlično pozicionirana na Google-u kada određeni korisnik Interneta unese ključnu frazu "rent a car beograd" u Google pretragu.

Dakle, AdWords kampanja predstavlja ciljano oglašavanje na Google-u koje omogućava korisniku da definiše ključne reči za koje želi da se pojavi u Google pretrazi.

Kako se realizuje Google AdWords oglašavanje?

Mi kreiramo AdWords nalog za vođenje Google oglasa i zatim kreiramo vaše AdWords oglase.

Reklamna kampanja na Google-u se kreira na bazi analize onlajn tržišta, konkurencije i ključnih reči. 

Zatim tražimo odgovarajuće ključne reči i fraze za vaše Google oglašavanje

Ključne reči i fraze koje su vezane za vaš biznis na bazi kojih želite da privučete potencijalne potrošače ili kupce, predstavljaju jedan od najznačajnih faktora kod realizacije Google oglašavanja. Svakog dana na Google-u se pretražuje na hiljade ključnih reči vezanih za vaš biznis. Za uspešno vođenje Google oglašavanja prvo je potrebno da se pronađu odgovarajuće ključne reči i fraze koje se traže na Internetu, a koje se odnose na vaš biznis.

Mi znamo koje ključne reči i fraze traže onlajn posetioci 

Naš cilj je da usmerimo što veći broj onlajn posetilaca na vaš web sajt i to onih koji na Google-u traže ključne reči i fraze koje se podudaraju sa vašim biznisom. Preko Google platforme za AdWords kampanju mi uvek možemo da vidimo šta onlajn posetioci traže.

Kako možete da dođete do novih kupaca i klijenata preko Google oglašavanja?

Google oglašavanje ili AdWords kampanje koje nudimo, usmerene su na precizno targetirano tražište

Google-ovu bazu podataka čini preko 40 milijardi web stranica. U okviru svoje mreže i baze podataka, Google nudi mogućnost reklamiranja na odabranim web sajtovima i portalima, blogovima i ostalim partnerima ove kompanije. Pravilnim odabirom ključnih reči i fraza, cene klika i drugih podešavanja u AdWords kampanji, mi smo u stanju da AdWords kampanju usmerimo na precizno targetirano tržište.

Mi ćemo pronaći potencijalne kupce ili potrošače za vas

Koristeći alate koje Google nudi, mi u svakom momentu pratimo Google oglašavanje i usmeravamo ga na pravo tržište i ka potencijalnim kupcima ili potrošačima.

Da li su rezultati Google oglašavanja merljivi?

Rezultati našeg rada su uvek merljivi.

Rezultati našeg vođenja AdWords kampanje ilii Google oglašavanja se mogu lako izmeriti i pratiti. Na svakih nedelju dana mi šaljemo izveštaje o efikanosti vođenja AdWords kampanje.

Da li su dajemo garancije za vođenje AdWords kampanje?

Mi garantujemo uspešnost AdWords kampanja koje sprovodimo.

Zahvaljujući stručnim kadrovima koji rade za nas, mi garantujemo da će rezultati AdWords reklamiranja poboljšati vaše poslovanje. U protivnom, ne naplaćujemo svoje usluge.

Zahvaljujući AdWords kampanji mi možemo da pozicioniramo vašu kompaniju na lokalnom, ali i na globalnom tržištu.

Vi birate tržište, opisujete potencijalnog potrošača i kupca, mi ih nalazimo na lokalnom ili globalnom nivou.

Da li se AdWords kampanja može zaustaviti?

Google AdWords kampanja se može zaustaviti u svakom trenutku.

Ukoliko niste zadovoljni rezultatima AdWords kampanje, mi ćemo je momentalno zaustaviti ili promeniti.

Koliko je potrebno uložiti novca u AdWords kampanju i koja je cena klika?

Google nije odredio minimum ulaganja u AdWords kampanju na dnevnom nivou.

Ne postoji minimum novca koji možete uložiti u Google AdWords kampanju. Minimum ulaganja određujete sami. U AdWords kampanju možete uložiti i samo 10 €.

Što se cene klika tiče, ne postoji preporučena cena klika za oglašavanje na Google-u, već ona zavisi od aktivnosti konkurencije, kvaliteta vođenja kampanje i kvaliteta veb sajta na koji je usmerena kampanja. Cena po kliku može da varira od 0,01€ do 5€ po kliku.

Cene naših usluga su pristupačne.

Cene naših usluga zavise od broja AdWords kampanja koje vodimo za vas i od potrebe da se kampanje prate i menjaju na dnevnom nivou. Na primer, kod turističkih agencija, AdWords oglasi se menjaju, prate i prilagođavaju nekoliko puta u toku dana, tako da je u tom slučaju vođenje AdWords kampanje skuplje.

Ako koristite naše usluge, bićete uvek na prvoj stranici Google pretrage

Bez obzira na novac koji želite da uložite u Google reklamu, vaš web sajt i AdWords kampanja će uvek biti na prvoj stranici Google pretrage za ključne reči i fraze koje su bitne za vas.

Reference

Naši klijenti
Radite sa nama, postanite najbolji!