Cenovnik usluga | Web dizajn Beograd | Izrada veb sajtova

Cenovnik usluga | Web dizajn Beograd
Web dizajn Beograd | Studio 77+
Cenovnik usluga

Da li agencija Studio 77+ ima cenovnik usluga?

Naravno da naša agencija ima cenovnik za sve vrste usluga koje nudimo. Međutim, mi uvek insistiramo da se do dogovorene cene dođe kroz pregovore i kroz direktnu komunikaciju sa klijentom  jer samo tako “možemo da vas pogledamo u oči”. 

Poslovi se mogu svakako dogovarati i preko Interneta, ali naše dugogodišnje iskustvo naučilo nas je da se u Srbiji mnogo bolje sarađuje i posluje sa klijentima koje smo videli i sa kojima smo popili kafu.

Na osnovu našeg višegodišnjeg iskustva u različitim oblastima biznisa i privrede, shvatili smo da svi oni kojima je cenovnik nečijih usluga važniji od karakteristike usluge, kvaliteta pružene usluge, poštenog i fer poslovnog odnosa, načina rada, načina na koji se kontroliše i mere rezultati pružene usluge i isporuke usluga, nisu klijenti sa kojima želimo da radimo.

Dođite do nas, upoznajte nas i dajte nam šansu da unapredimo vaš posao i poslovanje. 

O cenama naših usluga pričaćemo kada nam ukažete poverenje.

 

Da li veb sajt može da košta 100€?

Prosto je neverovatno da bilo ko može da poveruje da se kvalitetan veb sajt može uraditi za 100€. Za taj iznos možete dobiti samo šablonski veb sajt na čiju izradu je utrošeno 2-3 radna sata. Radni sat programera u svetu je od 30-150 evra. U Srbiji se cena radnog sata programera kreće od 5-50 evra. Cena usluga grafičkog dizajnera najčešće varira od 10-50 evra po satu. Najjeftiniji zakup hosting usluga iznosi oko 20 evra na godišnjem nivou. Cena rentiranja domena kreće se oko 10 evra za period od godinu dana.

Ako sagledate gore navedene činjenice i ako vam kažemo da dobar i kvalitetan veb sajt ne zavisi samo od programera, već i od dizajnera, da li biste zaista platili izradu nekog veb sajta 100 evra?

Google dolazi na vaša vrata?

Još jedna u nizu gluposti na srpskom tržištu ...

Nažalost, radi se o gluposti na koju mnogi nasedaju. Mnogo puta smo imali prilike da posetimo firme i pojedince na čija vrata su pokucali eksperti Google-a. Kao glavnu potvrdu da se to zaista dogodilo, nailazili smo na obrazloženje kako je “čovek iz Gugla ostavio svoju vizit karticu na kojoj piše i adresa veb sajta google-srbija.net ili možda google-srbija.com?”.

Google nigde u svetu, pa ni u Srbiji neće zakucati na vaša vrata. Google se na drugačiji način “bavi” vama. Ova kompanija pruža mogućnost svim pojedincima i profesionalcima koji znaju da upravljaju određenim uslugama kao što su AdWords kampanja, Google analitika i Webmaster Tool - da taj posao rade sa ili bez prethodnog polaganja određenih ispita i sticanja Google sertifikata.

Mi sebe smatramo preofesionalcima koji su do sada uslužili preko 150 korisnika Google-ovih servisa koje smo naveli.

Na osnovu toga možemo da vam kažemo i da vas upozorimo - pazite se kada “Gugl” zakuca na vaša vrata!

Profesionalne fotografije - 5€/komad?

Oprema koju mi koristimo kada fotografišemo objekte klijenta, proizvodne procese, usluge, proizvode, hranu i drugo košta preko 5.000 evra.

Da li i dalje verujete da je moguće dobiti kvalitetnu profesionalnu fotografiju po ceni od 5 evra po komadu?

Naravno, to nije moguće.

Mi smo nebrojeni broj puta objašnjavali klijentima da su kvalitetne fotografije ogledalo njihovog poslovanja i da se kao takve moraju naći na njihovom veb sajtu. Klijenti koji su to shvatili na pravi način uglavnom još rade sa uspehom, dok svi oni koji su “skidali” slike sa Interneta uglavnom posluju sa gubicima, a mnogi od njih više i ne postoje.

Cene naših usluga?

Sve što smo gore naveli dovodi nas do važnog zaključka - dobra i povoljna cena usluga je samo ona koja vam je omogućila da zaradite još novca. Cena naših usluga je odlična i povoljna, dođite i uverite se u to. 

 

Reference

Naši klijenti
Radite sa nama, postanite najbolji!