Cena SEO usluga, optimizacije sajtova za Google pretraživače | Studio 77, Beograd, Srbija

Cene | Optimizacija za Google, SEO i pozicioniranja sajta
Web dizajn Beograd | Studio 77+
Cene: optimizacija za Google, SEO i pozicioniranja sajta

Koje su cene za SEO usluge i pozicioniranje sajta?

Cene optimizacije sajta, SEO usluga i pozicioniranje web sajta zavise od niza faktora, kao i od same delatnosti firme i njene konkurencije. Mogu varirati od 500 evra, do nekoliko hiljada evra godišnje.

Na primer, cena za optimizaciju i pozicioniranje web sajta koji se bavi pružanjem usluga vezanih za online časove engleskog jezika (gde konkurencija nije velika) je oko 500 evra godišnje.

Međutim, cena usluga za hotele u Beogradu (preko 1.000 hotela) gde je konkurencija ogromna je nekoliko hiljada evra. 

Koliko traje pozicioniranje sajta na Google-u?

Pozicioniranje web sajta na Google pre svega, može da potraje mesecima, pa i godinama.

Kao što smo već objasnili gore, postoji veliki broj faktora koji utiču na poziciju web sajta na Google-u, a postoji i konkurencija koja takođe nešto radi na pozicioniranju web sajta.

Mi smo do sada pozicionirali preko 500 projekata na prvu stranicu Google-a, a u nekim slučajevima čak i konkurenciji od preko 100 miliona web stranica.

Ponekad, proces pozicioniranja web sajta trajao je oko tri meseca, a nekada i po godinu dana. Kada pažljivo sagledamo sve faktore koji su važni za pozicioniranje web sajtova na Google-u, mi dajemo procenu koliko je potrebno vremena da se određeni web sajt pozicionira i koliko to može da košta.

Koja je cena za SEO i poziconiranje sajta na Google-u?

Naša formula za izračunavanje cene pozicioniranja web sajta je vrlo jednostavna i jedinstvena, a izračunava se na sledeći način:

Broj konkurentskih stranica na Google-u x 0,1 dinar

Evo načina kako da dođete do cene za pozicioniranje određenog web sajta na Google-u: 

  • Utvrdite za koje ključne reči želite da budete pozicionirani na Google-u;
  • Unesite te ključne reči ili fraze u Google pretragu;
  • Kada dobijete rezultate pretrage, pogledajte u gornji levi ugao vašeg monitora gde se vidi broj konkurentskih web stranica na Google-u;
  • Pomnožite broj konkurentskih web stranica sa 0,1 dinar i dobićete cenu za pozicioniranje određenih ključnih reči na prvu stranicu Google pretrage.

Mi vas molimo da nam se javite preko online forme ili preko telefona +381 65 202 77 77 kako bi mogli da zakažemo sastanak i razgovaramo o vašim potrebama i ciljevima. Mi uvek možemo da uradimo ponudu na bazi poslatog mejla, ali smatramo da je direktni kontakt mnogo bolji način da se upoznamo sa vašim potrebama i ciljevima.

Trebalo bi još da znate da pozicioniranje web sajta na lokalnom Google-u (npr. Google.rs) nije isto kao i na globalnom Google-u - Google.com.

Reference

Naši klijenti
Radite sa nama, postanite najbolji!