Cena SEO usluga, optimizacije sajtova za Google pretraživače | Studio 77, Beograd, Srbija

Cene | Optimizacija za Google, SEO i pozicioniranja sajta
Web dizajn Beograd | Studio 77+
Cene: optimizacija za Google, SEO i pozicioniranja sajta

Koje su cene za SEO usluge i pozicioniranje sajta?

Cene optimizacije sajta, SEO usluga i pozicioniranje web sajta zavise od niza faktora, kao i od same delatnosti firme i njene konkurencije. Mogu varirati od 500 evra, do nekoliko hiljada evra godišnje.

Na primer, cena za optimizaciju i pozicioniranje web sajta koji se bavi pružanjem usluga vezanih za online časove engleskog jezika (gde konkurencija nije velika) je oko 500 evra godišnje.

Međutim, cena SEO usluga za pozicioniranje web sajta hotela na Google-u u Beogradu, gde se nalazi preko 1.000 hotela, iznosi nekoliko hiljada evra. 

Koliko traje pozicioniranje sajta na Google-u?

Pozicioniranje web sajta na Google-u, može da potraje mesecima, pa i godinama.

Kao što smo već objasnili gore, postoji veliki broj faktora koji utiču na poziciju web sajta na Google-u, a postoji i konkurencija koja takođe radi na pozicioniranju svojih web sajtova.

Mi smo do sada pozicionirali preko 500 projekata na prvu stranicu Google-a, a u nekim slučajevima čak i konkurenciji od preko 100 miliona web stranica.

Ponekad, proces pozicioniranja web sajta trajao je oko tri meseca, a nekada i po godinu dana. Kada pažljivo sagledamo sve faktore koji su važni za pozicioniranje web sajta, mi dajemo preciznu procenu koliko je potrebno vremena da se određeni web sajt pozicionira na Google-u i koliko to može da košta.

Zašto su neophodne SEO usluge koje nudimo?

SEO usluge koje nudimo neophodne su zbog:

  • Lošeg pozicioniranja vašeg web sajta na Google-u. SEO ili optimizacija web sajta predstavlja niz aktivnosti, tehnika i standarda koje su u funkciji boljeg pozicioniranja sajta na Google-u. Postoji najmanje 200 faktora koji utiču na poziciju sajta u Google organskoj pretrazi.
  • Znanja i veština koje smo stekli tokom 15 godina rada. Studio 77 je pozicionirao više od 500 klijenata na prvu stranu organske Google pretrage. Precizno, kvalitetno i stručno odrađena optimizacija web sajta dovodi jasno targetirane onlajn posetioce na vaša vrata.
  • Potrebe da se radi kontinuirana optimizacija web sajta. Google stalno menja standarde i pravila za rangiranje sajtova na Internetu. Ovaj proces se nikada ne sme prekidati.
  • Povećanja prometa i profita firme. Web sajt koji nije dobro optimizovan i pozicioniran na Google-u, bolje je da ne postoji.

Koje SEO pakete nudimo?

Mi nudimo 5 paketa SEO usluga:

PAKETI SEO USLUGA      OPIS USLUGE  CENE - MESEČNO (€)
SEO analiza Analiza tržišta i konkurencije 500
BASIC paket 10 ključnih reči 249
STANDARD paket 20 ključnih reči 349
PREMIUM paket 30 ključnih reči 549
SILVER paket 75 ključnih reči 749
GOLD paket Preko 100 ključnih reči 1.049


Cene prikazane u tabeli odnose se na pozicije 5-10 za određene ključne reči na prvoj stranici organske Google pretrage. Cene za pozicije od 1-5 na prvoj stranici organske Google pretrage mogu biti značajno više i zavise od konkurencije klijenta.

Cenovnik naših usluga možete preuzeti ovde (PDF): Cenovnik SEO usluga

Koja je cena za jednokratne SEO usluge?

Cene jednokratnog pozicioniranja web sajta na prvu stranicu Google-a je vrlo jednostavna i jedinstvena, a izračunava se na sledeći način:

Broj konkurentskih stranica na Google-u x 0,1 dinar

Evo načina kako da dođete do cene za jednokratno pozicioniranje određenog web sajta na Google-u: 

  • Utvrdite za koje ključne reči želite da budete pozicionirani na Google-u;
  • Unesite te ključne reči ili fraze u Google pretragu;
  • Kada dobijete rezultate pretrage, pogledajte u gornji levi ugao vašeg monitora gde se vidi broj konkurentskih web stranica na Google-u;
  • Pomnožite broj konkurentskih web stranica sa 0,1 dinar i dobićete cenu za pozicioniranje određenih ključnih reči na prvu stranicu Google pretrage.


Naše SEO eksperti su dokazano najbolji u Srbiji. Biografiju našeg tim lidera za SEO usluge možete pogledati preko ovog linka: Boris Knežević.

Molimo vas da nam se javite preko e-mail-a: office@webdizajn-beograd.com ili preko telefona +381 65 202 77 77 kako bi mogli da zakažemo sastanak i razgovaramo o vašim potrebama i ciljevima. Mi uvek možemo da uradimo ponudu na bazi poslatog mejla, ali smatramo da je direktni kontakt mnogo bolji način da se upoznamo sa vašim potrebama i ciljevima.

Trebalo bi još da znate da pozicioniranje web sajta na lokalnom Google-u (npr. Google.rs) nije isto kao i na globalnom Google-u - Google.com.

Reference

Naši klijenti
Radite sa nama, postanite najbolji!