Marketinška agencija za digitalno oglašavanje

Agencija za digitalni marketing | Studio 77, Srbija
Web dizajn Beograd | Studio 77+
Agencija za digitalni marketing

Agencija za digitalni marketing Studio 77

Agencija za digitalni marketing Studio 77 je osnovana 2007. godine. Naši klijenti dolaze iz preko 30 zemalja sveta (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, SAD, Kanada, Švajcarska, Norveška, Francuska, Danska, Nemačka, Austrija, Kipar itd).

Ponosni smo na veliki broj renomiranih domaćih i svetskih kompanija za koje smo radili. Neki od njih su Opel, Renault, Dacia, Mercedes, Pizza Hut, Fiat, Samsic, Freyssinet, Husqvarna, Matrix, DAES, Adria Media Group, Hit Auto, Handy, Lift Truck, Kit Commerce, Auto Line, Palisad itd.

Koje sve digitalne usluge nudi agencija Studio 77?

Marketinška agencija Studio 77 nudi širok asortiman usluga kao što su: SEO (optimizacija web sajtova za Google), pozicioniranje web sajtova na organskoj Google pretrazi, vođenje Google AdWords kampanje (Google oglasi), vođenje kampanja na društvenim mrežama, e-mail kampanje itd.

Da li agencija  Studio 77 ima eksperte za marketing?

Vlasnik i osnivač agencije Studio 77 se više od 20 godina bave marketingom Ukoliko želite da pogledate reference i knjige koje je napisao iz ove oblasti, molimo vas pogledajte ovaj link: Boris Knežević.

Šta sve obuhvata pojam marketing?

Pojam marketing obuhvata mnogo šire aktivnosti od reklamiranja ili promocije proizvoda. Marketing obuhvata istraživanje tržišta, planiranje proizvoda, planiranje prodaje, promociju, propagandu, merenje rezultata, merenje efikasnosti marketinga na prodaju itd. Isto se odnosi i na Internet marketing.

Dakle, digitalni ili Internet marketing mora da uključuje i aktivnosti koje se odnose na istraživanje Internet tržišta, planiranje prodaje, promociju i propagandu, merenje rezultata i analizu efikasnosti marketinga itd.

Da li Studio 77 izrađuje marketinške planove?

Da, Studio 77 izrađuje marketinške planove za kompanije iz Srbije i sveta. Ova aktivnost je nešto što radimo već dugi niz godina i zašta smo specijalizovani. Za razliku od drugih agencija, sve aktivnosti koje mi preduzimamo moraju se meriti. Sa klijnetima koji ne žele da mere rezultate marketinških aktivnosti i kampanja koje radimo, ne sarađujemo.

U kojoj meri marketinške aktivnosti mogu da utiču na rast profita kompanije?

Ukoliko se marketingom bave osobe koje su profesionalci i koje su specijalizovane za ovu aktivnost, onda se prihodi i profit firme mogu značajno povećati. 

Naše iskustvo pokazuje da danas mnoge firme u Srbiji i u svetu posluju samo zahvaljujući Internet marketingu. Čak i u Srbiji postoje firme koje isključivo koriste Internet za promociju i reklamiranje svojih proizvoda.

Studio 77 uvek posluje po principu preciznog planiranja i ostvarivanja rasta prihoda i profita klijenata za koje radi. Dakle, mi uvek naglašavamo koliko možemo da utičemo na rast prihoda firme i radimo samo sa klijentima koji ovo razumeju i koji žele da baziraju poslovnu saradnju na preciznom planiranju i merenju rezultata rada.

Reference

Naši klijenti
Radite sa nama, postanite najbolji!