Izrada web sajta Zlatibor, dizajn stranica, optimizacija sajtova, SEO | Studio 77, Srbija

Izrada sajtova Zlatibor | Studio 77, Srbija
Web dizajn Beograd | Studio 77+
Izrada web sajtova Zlatibor

Zašto je neophodno da web sajtove rade profesionalci?

Verovatno ste mnogo puta kupili neki uređaj i počeli ste da ga koristite, a da pre toga niste ni pipnuli uputstvo za upotrebu. Kao rezultat vaše nesmotrenosti i želje da što pre počnete sa korišćenjem nekog uređaja, javljaju se problemi koji mogu da budu nepopravljivi. 

Tako je i sa izradom web sajta. Danas postoji mnogo pojedinaca koji žele da izrađuju web sajtove, koji svoje svoje znanje baziraju isključivo na Google-u i primerima koji postoje na ovom servisu. Nažalost, takav pristup nije dobar, pa se mnogo puta dogodi da vam web sajt uradi neko “ko nije pročitao osnovno upustvo za izradu sajtova”.

Web sajtove moraju da izrađuju profesionalci i osobe koje su naučile i pročitale mnogo više od web dizajnera i “developera” koji su svoje iskustvo stekli na tri bloga koji koriste. 

Zaključak se sam nameće - prepustite da se o vašoj web prezentaciji brinu profesionalci i osobe koje taj posao rade na osnovu znanja, iskustva i stečene veštine. 

Mi sebe smatramo profesionalcima i mislimo da je to dovoljno za svakoga ko razume šta znači biti profesionalac u nekom poslu.

Koje sve vrste tehnologije koristimo pirlikom izrade web sajta?

Kad je u pitanju izrada web sajtova, poznate su nam sve postojeće tehnologije. Web sajtove uglavnom izrađujemo koristeći PhP, HTML, CSS, JavaScript, Ajax i jQuery tehnologiju.

Da li izrađujemo šablonske (template) web sajtove?

Da, mi radimo i sajtove bazirane na šablonima i WordPress, OpenCart, Shopify, Magento tehnologiji.

Zašto je bolje da se uradi jedinstven web sajt i rešenje?

Uvek je bolje da se uradi rešenje koje nije šablonsko jer ono podrazumeva potpuno prilagođavanje dizajna i administracije prema želji klijenta. Gotovo nijedan šablon ne može u potpunosti da bude prilagođen svim zahtevima klijenta.

Namanje 90% web sajtova koje smo uradili su custom rešenja, odnosno sajtovi koje projektujemo, dizajniramo od nule, kodiramo i povezujemo sa administracijom (CMS-om).

Da li imamo razvijen sopstveni CMS?

Mi imamo razvijen sopstveni CMS (eng. Customer Management System, sistem za administriranje web sajta), koji je rezultat višegodišnjeg rada i razvoja. Ovaj CMS se može nadograđivati i sostoji se od niza određenih modula.

Kvalitet naših usluga

Kvalitet naših usluga je uvek bio na visokom nivou i prilagođen je prema potrebama i željama naših klijenata

Sve veb aplikacije koje smo do sada radili bile su u potpunosti prilagođene željama klijenata, kako u vizuelnom, tako i u poslovnom smislu.

Trebalo bi posebno naglasiti da mi Internet posmatramo kao tržište, a ne samo kao sredstvo za komunikaciju i prenos informacija.

Zahvaljujući takvom odnosu prema Internetu, sve veb aplikacije i veb sajtovi koje smo uradili za račun naših klijenata ostvaruju profit u onlajn okruženju i to je najvrednije merilo vrednosti našeg rada. Web dizajn je važan deo prezentacije i promocije usluga neke firme. Međutim, veb dizajn nema nikakav značaj ukoliko web sajt ne donosi novac.

Dakle, dobar web sajt je uvek i samo onaj koji donosi novac.

Naše garancije

Kakve garancije dajemo pre nego što potpišemo ugovor sa našim klijentima?

Mi smo uvek spremni da ugovorom o saradnji damo garancije koje se odnose na sve aspekte kreiranja web sajta, odlično pozicioniranje na pretraživačima Interneta i povećanje prometa i profita. Zahvaljujući stručnim kadrovima koji rade za nas, mi garantujemo da će se kao rezultat dizajniranja, kreiranja i pozicioniranja veb sajta klijenta poboljšati poslovanje firme. 

Ukoliko klijent nije zadovoljan našom uslugom, mi ne naplaćujemo utrošeno radno vreme ili vraćamo avansiran novac. 

Cena izrade i dizajna web sajta

Cena izrade web sajta zaista može da varira od veoma niskih iznosa novca, do suma koje se mogu meriti u desetinama hiljada evra. Upravo zbog toga, mi smatramo da su želja i zahtevi klijenta jedini kriterijumi za formiranje cene web sajta.
Dakle, mi nemamo jedinstven cenovnik koje se odnosi na dizajn i izradu web sajta, zato što se svaki web sajt zasebno projektuje i radi na specifičan način. Cena izrade web sajta može da zavisi od velikog broja faktora, kao što su: broj web stranica, količina podataka, dinamička ili statička platforma, obrada grafičkih celine i fotografisanje, web sajt sa ili bez baze podataka, SEO i pozicioniranje web sajta ili ne, da li se za web sajt radi CMS platforma ili ne itd. 

Ako želite da platite izradu web sajta 100 ili 200 evra i smatrate da ćete od tog “posla” zaraditi ozbiljan novac, dođite do nas i mi ćemo vam besplatno dizajnirati i uraditi takav web sajt.

Reference

Naši klijenti
Radite sa nama, postanite najbolji!