Balkan Business Forum 2019, Profesor Michael E. Porter, Univerzitet Harvard Studio 77, Beograd

Web dizajn Beograd | Studio 77+
Michael E. Porter u Beogradu, najveći biznis događaj decenije
Sa ponosom predstavljamo budući Balkan Business Forum 2019. sa profesorom Michael E. Porterom kao glavnim predavačem. Ovaj regionalni skup najvećih kompanija i biznis profesionalaca biće održan 2019. godine u Beogradu.
 
Profesor Michael E. Porter je profesor Univerziteta Harvard i američki akademik poznat po svojim teorijama o ekonomiji, biznis strategiji i uzrocima društvenog rasta i napretka. On je Villiam Lavrence profesor na Harvardskom univerzitetu, profesor na Harvard Business School-u i jedan od osnivača konsultantske kuće The Monitor Group (sada deo Deloitte grupe) i FSG, konsultant za društvene uticaje.
 
Michael E. Porter je autor 18 knjiga i brojnih članaka, uključujući konkurentsku strategiju, konkurentsku prednost, konkurentsku prednost nacija i konkurenciju. On je šest puta dobitnik nagrade McKinsei za najbolji članak Harvard Business Review godine. Profesor Porter je najcitiraniji autor u biznisu i ekonomici.
 
Profesora Portera, u čast čijeg je rada Harvard osnovao Institut za strategiju i konkurentnost, u stručnim krugovima smatraju vodećim autoritetom za menadžment, konkurentnost i strategiju kompanija, zemalja i regiona. To potvrđuje njegovo iskustvo savetnika uprava vodećih svetskih kompanija, među kojima su Caterpillar, P&G, Royal Dutch Shell, DuPont i brojnih svetskih vlada, od SAD-a, Irske, Velike Britanije, Indije do Tajvana, Singapura i Tajlanda.

Reference

Naši klijenti
Radite sa nama, postanite najbolji!