Izrada web sajta, dizajn stranica, optimizacija sajta, SEO, Subotica | Studio 77, Beograd

Izrada sajtova Subotica | Studio 77, Srbija, Beograd
Web dizajn Beograd | Studio 77+
Izrada web sajtova Subotica

Zašto je neophodno da izradu vašeg web sajta poverite profesionalcima?

Vrlo verovatno se i Vama desilo da kupite neki proizvod, otvorite ga i kutiju bacite a sve u želji da što pre počnete sa korišćenjem a da niste ni pogledali uputstvo za korišćenje i rukovanje. Tako se prilikom nestručnog korišćenja javljaju problemi koji mogu da budu nepopravljivi ili u najmanju ruku skupi za popravku.

Tako je i sa izradom vašeg web sajta. Danas postoji mnogo pojedinaca koji žele da izrađuju web sajtove, koji svoje svoje znanje baziraju isključivo na Google-u i primerima koji postoje na ovom servisu. Nažalost, takav pristup je u startu loš, pa se mnogo puta dogodi da vam web sajt uradi neko “ko nije pročitao osnovno upustvo za korišćenje”.

Web sajtove moraju da izrađuju profesionalci i osobe koje su naučile i pročitale mnogo više od web dizajnera i “developera” koji su svoje iskustvo stekli na tri bloga koji koriste i koji svoja iskustva razmenjuju na raznoraznim portalima.

Zato treba da budete mudri i prepustite da se o vašoj web prezentaciji brinu profesionalci i osobe koje taj posao rade na osnovu znanja, iskustva i stečene veštine. 

Mi sebe smatramo profesionalcima i mislimo da je to dovoljno za svakoga ko razume šta znači biti profesionalac u poslu.

Kakve sve vrste tehnologije koristimo?

Kad je u pitanju izrada web sajtova najčešće  koristimo PhP, HTML5, CSS, JavaScript, Ajax i jQuery tehnologiju.

Da li izrađujemo šablonske (template) web sajtove?

Da, mi radimo i sajtove bazirane na šablonima i WordPress, OpenCart, Shopify, Magento tehnologiji.

Zašto je bolje da se uradi jedinstven web sajt i rešenje?

Uvek je bolje da se uradi rešenje koje nije šablonsko (zadato) jer ono podrazumeva potpuno prilagođavanje dizajna i administracije prema želji klijenta. Gotovo nijedan šablon ne može u potpunosti da bude prilagođen svim zahtevima klijenta.

Minimum 90% web sajtova koje smo uradili su custom rešenja, odnosno sajtovi koje projektujemo, dizajniramo od nule, kodiramo i povezujemo sa administracijom (CMS-om).

Da li imamo razvijen sopstveni CMS?

Naravno,mi imamo razvijen svoj CMS (eng. Customer Management System, sistem za administriranje web sajta), koji je rezultat višegodišnjeg rada i razvoja. Ovaj CMS se može nadograđivati i sastoji se od niza određenih modula.

Kvalitet naših usluga

Kvalitet naših usluga je uvek bio i biće na visokom nivou i uvek jeprilagođen potrebama i željama naših klijenata

Sve web aplikacije koje smo do sada radili bile su u potpunosti prilagođene željama klijenata, kako u vizuelnom, tako i u poslovnom smislu.

Trebalo bi posebno naglasiti da mi globalnu mrežu posmatramo kao tržište, a ne samo kao sredstvo za komunikaciju i prenos informacija.

Zahvaljujući takvom odnosu prema Internetu, sve web aplikacije i web sajtovi koje smo uradili za račun naših klijenata ostvaruju profit u onlajn okruženju i to je najvrednije merilo vrednosti našeg rada. Web dizajn je važan deo prezentacije i promocije usluga neke firme. Međutim, web dizajn nema nikakav značaj ukoliko web sajt ne donosi novac.

Dakle, dobar web sajt je uvek i samo onaj koji donosi novac.

Naše garancije

Kakve garancije dajemo pre nego što potpišemo ugovor sa našim klijentima?

Mi smo uvek spremni da ugovorom o saradnji damo garancije koje se odnose na sve aspekte kreiranja web sajta, odlično pozicioniranje na pretraživačima Interneta i povećanje prometa i profita. Zahvaljujući stručnim kadrovima koji rade za nas, mi garantujemo da će se kao rezultat dizajniranja, kreiranja i pozicioniranja web sajta klijenta poboljšati poslovanje firme. 

Ukoliko klijent nije zadovoljan našom uslugom, mi ne naplaćujemo utrošeno radno vreme ili vraćamo avansiran novac. 

Cena izrade i dizajna web sajta

Svi klijenti kojima je na prvom mestu cena izrade web sajta, a ne kvalitet, nisu klijenti sa kojima želimo da sarađujemo. Naši programeri imaju minimum 7 godina iskustva u radu sa web programima i tehnologijama i ulaze u kategoriju senior developera. Upravo zato mi garantujemo da je kvalitet našeg rada na nivou najboljih programerskih kuća istog profila u bilo kojoj zemlji sveta.
Cene izrade web sajta zaista mogu da variraju od veoma niskih do suma koje se mogu meriti u desetinama hiljada evra. Upravo zbog toga, mi smatramo da su želja i vaši zahtevi jedini kriterijumi za formiranje cene vašeg sajta.
Dakle, mi nemamo jedinstven cenovnik koje se odnosi na dizajn i izradu web sajta, zato što se svaki web sajt zasebno projektuje i radi na specifičan način. Cena izrade web sajta može da zavisi od velikog broja faktora, kao što su: broj web stranica, količina podataka, dinamička ili statička platforma, obrada grafičkih celine i fotografisanje, web sajt sa ili bez baze podataka, SEO i pozicioniranje web sajta ili ne, da li se za web sajt radi CMS platforma ili ne itd. 

Ako vam je budžet za izradu web sajta 100 ili 200 evra i smatrate da ćete od tog “posla” zaraditi ozbiljan novac, dođite do nas i mi ćemo vam besplatno dizajnirati i uraditi takav web sajt.

Reference

Naši klijenti
Radite sa nama, postanite najbolji!