Izrada online web shopa, prodavnice, sajta, optimizacija sajta, SEO | Studio 77, Beograd

Web dizajn Beograd | Studio 77+
Izrada online shopa

Koliko košta izrada online (web) shop-a?

Na ovo pitanje nije lako dati odgovor. Isto je kao kad biste pitali proizvođače automobila koliko košta jedan automobil.  Automobil može da košta i 500 evra ako je polovni i star 20 godina, ali može da košta i oko 2 miliona evra kao što je slučaj sa automobilom Concept 2 koji se proizvodi u fabrici Rimac u Hrvatskoj.

Tako je i sa izradom web shop-ova. Verovatno je svima već jasno da web shop koji je razvio Amazon ne može da košta 500 ili 1.000 evra. Web shop-ovi ovakvih kompanija koštaju nekoliko stotina hiljada, pa čak i miliona evra, a na njima rade timovi programera.

Ukoliko želite da saznate preciznu cenu izrade web shop-a, molimo vas da nam na e-mail office@webdizajn-beograd.com pošaljete precizan zahtev šta želite da obuhvati vaš web shop

Koje sve vrste tehnologije koristimo prilikom izrade web shop-a?

Kad je u pitanju izrada web sajtova, poznate su nam sve postojeće tehnologije. Web sajtove uglavnom izrađujemo koristeći PhP (Laravel Framework), HTML 5, CSS 3, JavaScript, Ajax, Angular i jQuery tehnologiju.

Da li izrađujemo šablonske (template) web shop-ove?

Da, mi radimo i sajtove bazirane na šablonima i WordPress, OpenCart, Shopify, Magento tehnologiji.

Zašto je bolje da se uradi jedinstven web shop i rešenje?

Uvek je bolje da se uradi rešenje koje nije šablonsko jer ono podrazumeva potpuno prilagođavanje dizajna i administracije prema želji klijenta. Gotovo nijedan šablon ne može u potpunosti da bude prilagođen svim zahtevima klijenta.

Namanje 90% web shop-ova koje smo uradili su custom rešenja, odnosno to web su shop-ovi koje projektujemo, dizajniramo od nule, kodiramo i povezujemo sa administracijom (CMS-om).

Da li imamo razvijen sopstveni CMS?

Mi imamo razvijen svoj CMS (eng. Customer Management System, sistem za administriranje web sajta), koji je rezultat višegodišnjeg rada i razvoja. Ovaj CMS se može nadograđivati i sostoji se od niza određenih modula.

Kvalitet naših usluga

Kvalitet naših usluga je uvek bio na visokom nivou i prilagođen je prema potrebama i željama naših klijenata

Sve web aplikacije koje smo do sada radili bile su u potpunosti prilagođene željama klijenata, kako u vizuelnom, tako i u poslovnom smislu.

Trebalo bi posebno naglasiti da mi Internet posmatramo kao tržište, a ne samo kao sredstvo za komunikaciju i prenos informacija.

Zahvaljujući takvom odnosu prema Internetu, sve veb aplikacije i veb sajtovi koje smo uradili za račun naših klijenata ostvaruju profit u onlajn okruženju i to je najvrednije merilo vrednosti našeg rada. Web dizajn je važan deo prezentacije i promocije usluga neke firme. Međutim, veb dizajn nema nikakav značaj ukoliko web sajt ne donosi novac.

Dakle, dobar web shop je uvek i samo onaj koji donosi novac.

Naše garancije

Kakve garancije dajemo pre nego što potpišemo ugovor sa našim klijentima?

Mi smo uvek spremni da ugovorom o saradnji damo garancije koje se odnose na sve aspekte kreiranja web shop-a, odlično pozicioniranje na pretraživačima Interneta i povećanje prometa i profita. Zahvaljujući stručnim kadrovima koji rade za nas, mi garantujemo da će se kao rezultat dizajniranja, kreiranja i pozicioniranja web sajta klijenta poboljšati poslovanje firme. 

Ukoliko klijent nije zadovoljan našom uslugom, mi ne naplaćujemo utrošeno radno vreme ili vraćamo avansiran novac. 

Da li smo radili integraciju web shop-a sa elektronskim plaćanjem?

Da, radili smo integracije web shop-ova sa sistemima za elektronsko plaćanje kako sa bankama u Srbji, tako i sa bankama u Nemačkoj, Danskoj, SAD, Švajcarskoj, Italiji, Norveškoj itd. Takođe, mi smo radili smo integraciju sa svim tipovima elektronskog plaćanja (PayPal, Stripe, Mango, Braintree, 2Checkout itd).

Koja je cena izrade i dizajna web shop-a?

Svi klijenti kojima je na prvom mestu cena izrade web shop-a, a ne kvalitet i funkcionalnost, bi prvo trebalo da dođu kod nas, da se upoznaju sa našim timom i projektima koje smo radili. Naši programeri imaju minimum 7 godina iskustva u radu sa web programima i tehnologijama i ulaze u kategoriju senior developera. Upravo zato mi garantujemo da je kvalitet našeg rada na nivou najboljih programerskih kuća istog profila u bilo kojoj zemlji sveta.
Cena izrade web shop-a zaista može da varira od veoma niskih iznosa novca, do suma koje se mogu meriti u desetinama hiljada evra. Upravo zbog toga, mi smatramo da su želja i zahtevi jedini kriterijumi za formiranje cene web shop-a.
Dakle, mi nemamo jedinstven cenovnik koje se odnosi na dizajn i izradu web shop-a, zato što se svaki web shop zasebno projektuje i radi na specifičan način. Cena izrade web shop-a može da zavisi od velikog broja faktora, kao što su: broj web stranica, količina podataka, dinamička ili statička platforma, obrada grafičkih celine i fotografisanje, web shop sa ili bez elektronskog plaćanja, SEO i pozicioniranje web shop-a ili ne, da li se za web shop radi CMS platforma ili ne itd. 

Ako želite da platite izradu web shop-a 100 ili 200 evra i smatrate da ćete od tog “posla” zaraditi ozbiljan novac, dođite do nas i mi ćemo vam besplatno dizajnirati i uraditi takav web shop.

Ukoliko želite da saznate preciznu cenu izrade web shop-a, molimo vas da nam na e-mail office@webdizajn-beograd.com pošaljete precizan zahtev šta želite da obuhvati vaš web shop

Reference

Naši klijenti
Radite sa nama, postanite najbolji!