Izrada i kreiranje flajera i letaka, grafički dizajn | Studio 77, Beograd, Srbija

Dizajn i izrada flajera | Studio 77+
Web dizajn Beograd | Studio 77+
Dizajn i izrada flajera

DIZAJN I IZRADA FLAJERA

Da li ste nekada dobili ponudu za izradu flajera koju niste mogli da odbijete? Na primer, jednobojni flajeri A6 formata, cena: 2.000 komada jednostrano 15 evra ili flajer za 1 dinar? Pretpostavimo da ste čak i kupili nekoliko hiljada flajera za 10 do 20 evra. Da li zaista verujete da će ovako jeftini flajeri biti efikasni u unapređenju vašeg poslovanja?

Cena za dobro grafičko rešenje (dizajn) flajera ponekad može biti i par stotina evra. Radili smo za klijente koji su platili dizajn flajera od 150 do 300 eura. Nisu svi naši klijenti uložili isti iznos za ovu svrhu. Mi želimo da izbegnemo klijente koji razmišljaju da li bi trebalo da "investiraju" 10 ili 20 evra za dizajn flajera.

S obzirom da se flajeri smatraju najjeftinijim vidom reklamiranja proizvoda i usluga, danas malo firmi ulaže u kvalitetan dizajn flajera. Mi nudimo usluge grafičkih dizajnera koji su kreirali nekoliko stotina flajera. Sva rešenja flajera koja smo uradili su izuzetno visokog kvaliteta.

Vizuelni identitet je vrlo važan za svaku firmu jer je to nešto s čime se firma povezuje i nešto što poslovni partneri i klijenti često vide i primećuju. Kvalitetan dizajn flajera je takođe veoma važan. Nije svaki dizajn flajera kvalitetan. Flajer bilo koje veličine može se dizajnirati za sat ili dva, ali vrednost tog “rada” je mala, a efekat na tržištu nikakav..

Naši flajeri donose novac, jer ih rade visoko obučeni grafički dizajneri i profesionalci.

Koja je cena za dizajn flajera?

Cene dizajna flajera kreću se od 20-250 evra u zavisnosti od niza faktora. U situacijama u kojima je potrebno da se rade obrade fotografija, fotomontaža i slične stvari, cene dizajna flajera rastu.

Ko su naši klijenti?

Što se tiče grafičkog dizajna i izrade flajera, naši klijenti dolaze iz svih oblasti privrede i biznisa.

Mi smo kreirali flajere za restorane, auto-dilere, sportske centre, prodavnice sportske opreme, auto-servise, prodavce itd. Pored toga što nam grafički dizajn nije specijalnost, naša grafička rešenja su nas bila dovoljna kvalitetna i za najveće svetske franšizing lance kao što je Pizza Hut Cyprus npr.

Naše garancije

Kakve garancije dajemo pre nego što potpišemo ugovor sa našim klijentima?

Mi smo uvek spremni da ugovorom o saradnji damo garancije kojim potvrđujemo da klijent nije dužan da izmiri svoje finansijske obaveze ako nije zadovoljan bilo kojom fazom realizacije posla.

Ukoliko klijent nije zadovoljan našom uslugom, mi ne naplaćujemo utrošeno radno vreme ili vraćamo avansiran novac.

Reference

Naši klijenti
Radite sa nama, postanite najbolji!