Izrada web sajta Vračar, web dizajn, brzo učitavanje, SEO | Studio 77,Beograd, Srbija

wed dizajn Vračar | Studio 77, Srbija, Beograd
Web dizajn Beograd | Studio 77+
Izrada web sajtova Vračar

Zašto je neophodno da web sajtove rade profesionalci?

Ljudi ponekad misle da sami mogu bolje od stručnjaka. Nema sumnje kako mnogima od nas nije potrebna profesionalnu pomoć kad je otvaranje gmail naloga u pitanju ali osim uštede zapravo nema dobrog razloga zašto ne bismo stvari ko što je izrada web sajta prepustili ljudima kojima je to posao.

 

Danas postoji mnogo pojedinaca koji žele da izrađuju web sajtove, koji svoje znanje baziraju isključivo na Google-u, primerima koji postoje na ovom servisu ili na nekim jeftinim šablonima koji osim toga ne nude ništa više. Nažalost, takav pristup nije dobar, pa se mnogo puta dogodi da izradu  web sajta pokuša neko   “ko nije pročitao osnovno upustvo za izradu sajtova”.

Web sajtove moraju da izrađuju profesionalci i osobe koje su naučile i pročitale mnogo više od web dizajnera i “developera” koji su svoje iskustvo stekli na tri bloga koji koriste ili na forumima gde razmenjuju svoja iskustva i probleme. 

Zaključak se sam nameće - prepustite da se o vašoj web prezentaciji koja je sutra ogledalo vašeg poslovanja brinu profesionalci i osobe koje taj posao rade na osnovu znanja, iskustva i stečene veštine. 

Mi sebe smatramo profesionalcima i mislimo da je to dovoljno za svakoga ko razume šta znači biti profesionalac u nekom poslu.

Za koje klijente u Srbiji smo radili web sajtove?

U Srbiji i svetu postoji više od 500 klijenata za koje smo uradili web sajtove, kao i B-B i B-C aplikacije, online marketing, biznis konsalting, SEO i pozicioniranje na Google-u, grafički dizajn itd.

Da li moguća kvalitetna komunikacija sa klijentima iz drugih gradova?

Naravno da jeste. Mi nemamo problem u komunikaciji sa klijentima iz SAD, Kanade, Švajcarske, Danske, Norveške, Velike Britanije i drugih zemalja, tako da je svaki vid saradnje i komunikacije sa klijentima iz Srbije mnogo lakši.

Kakve sve vrste tehnologije koristimo?

Kad je u pitanju izrada web sajtova, poznate su nam sve postojeće tehnologije. Web sajtove uglavnom izrađujemo koristeći PhP, HTML, CSS, JavaScript, Ajax i jQuery tehnologiju.

Da li izrađujemo šablonske (template) web sajtove?

Da, mi radimo i sajtove bazirane na šablonima i WordPress, OpenCart, Shopify, Magento tehnologiji.

Zašto je bolje da se uradi jedinstven web sajt i rešenje?

Uvek je bolje da se uradi rešenje koje nije šablonsko jer ono podrazumeva potpuno prilagođavanje dizajna i administracije prema želji klijenta. Gotovo nijedan šablon ne može u potpunosti da bude prilagođen svim zahtevima klijenta.

Namanje 90% web sajtova koje smo uradili su custom rešenja, odnosno sajtovi koje projektujemo, dizajniramo od nule, kodiramo i povezujemo sa administracijom (CMS-om).

Da li imamo razvijen sopstveni CMS?

Mi imamo razvijen svoj CMS (eng. Customer Management System, sistem za administriranje web sajta), koji je rezultat višegodišnjeg rada i razvoja. Ovaj CMS se može nadograđivati i sostoji se od niza određenih modula.

Kvalitet naših usluga

Kvalitet naših usluga je uvek bio na visokom nivou i prilagođen je prema potrebama i željama naših klijenata

Sve veb aplikacije koje smo do sada radili bile su u potpunosti prilagođene željama klijenata, kako u vizuelnom, tako i u poslovnom smislu.

Trebalo bi posebno naglasiti da mi Internet posmatramo kao tržište, a ne samo kao sredstvo za komunikaciju i prenos informacija.

Zahvaljujući takvom odnosu prema Internetu, sve veb aplikacije i veb sajtovi koje smo uradili za račun naših klijenata ostvaruju profit u onlajn okruženju i to je najvrednije merilo vrednosti našeg rada. Web dizajn je važan deo prezentacije i promocije usluga neke firme. Međutim, veb dizajn nema nikakav značaj ukoliko web sajt ne donosi novac.

Dakle, dobar web sajt je uvek i samo onaj koji donosi novac.

Naše garancije

Kakve garancije dajemo pre nego što potpišemo ugovor sa našim klijentima?

Mi smo uvek spremni da ugovorom o saradnji damo garancije koje se odnose na sve aspekte kreiranja web sajta, odlično pozicioniranje na pretraživačima Interneta i povećanje prometa i profita. Zahvaljujući stručnim kadrovima koji rade za nas, mi garantujemo da će se kao rezultat dizajniranja, kreiranja i pozicioniranja veb sajta klijenta poboljšati poslovanje firme. 

Ukoliko klijent nije zadovoljan našom uslugom, mi ne naplaćujemo utrošeno radno vreme ili vraćamo avansiran novac. 

Cena izrade i dizajna web sajta

Ako ste prilikom prve posete našem sajtu prvo pogledali cenovnik izrade, bez uvrede, mislimo da niste klijent koji bi trebalo da sarađuje sa nama.

Cena izrade web sajta zaista može da varira od veoma niskih iznosa, do suma koje se mogu meriti u desetinama hiljada evra. Upravo zbog toga, mi smatramo da su želja i zahtevi jedini kriterijumi za formiranje cene web sajta.
Dakle, mi nemamo jedinstven cenovnik koje se odnosi na dizajn i izradu web sajta, zato što se svaki web sajt zasebno projektuje i radi na specifičan način. Cena izrade web sajta može da zavisi od velikog broja faktora, kao što su: broj stranica, količina podataka, dinamička ili statička platforma, obrada grafičkih celine i fotografisanje, web sajt sa ili bez baze podataka, SEO i pozicioniranje web sajta da ili ne, da li se za web sajt radi CMS platforma ili ne itd. 

Zaključak je da ukoliko ste mislili da se za 100, 200 eura može napraviti nešto što sutra može da vredi ili donese neku ozbiljnu zaradu, dođite kod nas i mi vam to možemo uraditi besplatno.

Reference

Naši klijenti
Radite sa nama, postanite najbolji!