Web dizajn Beograd | Izrada veb sajta | Night Spender

Web dizajn Beograd | Studio 77+
Arhiva postova
Zašto nestaju srpske prodavnice auto-delova?

Srpske firme koje se bave maloprodajom auto-delova u velikoj su krizi. Koncept lokalne prodavnice auto-delova odavno je prevaziđen, a samo oni prodavci auto-delova koji razumeju uticaj informacione tehnologije na današnji biznis uspešno posluju i opstaju na tržištu.

Maj
07
Detaljno »
Da li su srpski ugostitelji spremni za biznis u 21. veku?

Vreme u kojem živimo i radimo je daleko od vremena kada su ugostitelji otvarali restorana i kafane na "dobroj lokaciji", sa jednim dobrim kuvarom i ambijentom koji krase crvenkasto-beli karirani stolnjaci.

Maj
07
Detaljno »
Saradnja Turističke organizacije Beograda i Studija 77+

Krajem 2014. godine agencija Studio 77+ u saradnji sa Turističkom agencijom Beograda trebalo bi da završi višemesečni projekat razvoja portala tob.rs.

Oct
10
Detaljno »
Studio 77+ na RTS-u

Agencija Studio 77+ je završila web sajt za emisiju Jovana Memedovića "Sasvim prirodno" koja je već više od 10 godina najgledanija emisija na nacionalnoj televiziji - RTS. Zahvaljujemo se gospodinu Jovanu Memedoviću i ekipi koja kreira emisiju na poverenju koje su nam ukazali.

Jun
28
Detaljno »
Novi projekti agencije Studio 77+ u Kopenhagenu

Agencija Studio 77+ je dogovorila saradnju sa nizom renomiranih restorana i kompanija u Kopenhagenu. Sa klijentima iz Danske su potpisani ugovori o višegodišnjoj saradnji.

Jun
28
Detaljno »
Rad za najveći francuski portal - Night Spender

Studio 77 radi na realizaciji najvećeg francuskog portala - Night Spender. NightSpender.com je najveći booking sistem za promociju događaja i noćnog života u klubovima širom Francuske i sveta.

Nov
07
Detaljno »

Reference

Naši klijenti
Radite sa nama, postanite najbolji!