Grafički dizajn | Web dizajn Beograd | Izrada veb sajta | SEO | Studio 77

Grafički dizajn | Studio 77+
Web dizajn Beograd | Studio 77+
Grafički dizajn

PONEŠTO O GRAFIČKOM DIZAJNU

Mnogo puta nam se dogodilo da nas klijent pita da li možemo da mu “napravimo” i pošaljemo logo za sat ili dva. Takvim mušterijama je vrlo teško objasniti da vrhunski dizajn običnog flajera može mnogo da košta i da njegova izrada može da potraje nekoliko dana. Na sreću, takvih “mušterija” je sve manje.


Vizuelni identitet je vrlo važan za svaku firmu, zato što je vizuelni identitet nešto sa čime se firme poistovećuju, a poslovni parneri i klijenti najčešće susreću. Logotip firme i flajer bilo koje veličine mogu se uraditi za sat ili dva, ali vrednost tog “rada” neće biti velika, a njihov efekat neće biti nikakav.


Tokom poslednjih pet godina mi smo izradili mnogo grafičkih rešenja za domaće i svetske brendove. Grafička rešenja koja smo radili odnose se na bilborde, postere, flajere, menije, vizit kartice, brošure, majce itd.


Radeći za mnoge svetske brendove, stekli smo nova iskustva i saznanja koja nas danas čine različitim od drugih agencija.


Mi smo drugačiji od drugih. Ako i vi želite da se razlikujete od drugih, dođite da vam pomognemo u tome.

Ko su naši klijenti?

Što se tiče grafičkog dizajna, naši klijenti dolaze iz svih oblasti privrede i biznisa.

Mi smo radili za restorane, auto-dilere, sportske centre, prodavnice sportske opreme, auto-servise, prodavce, glumce itd.  Pored toga što nam grafički dizajn nije specijalnost, naša grafička rešenja su nas bila dovoljna kvalitetna i za najveće svetske franšizing lance kao što je Pizza Hut Cyprus npr.

Naše garancije

Kakve garancije dajemo pre nego što potpišemo ugovor sa našim klijentima?

Mi smo uvek spremni da ugovorom o saradnji damo garancije kojim potvrđujemo da klijent nije dužan da izmiri svoje finansijske obaveze ako nije zadovoljan bilo kojom fazom realizacije posla.

Ukoliko klijent nije zadovoljan našom uslugom, mi ne naplaćujemo utrošeno radno vreme ili vraćamo avansiran novac.

Reference

Naši klijenti
Radite sa nama, postanite najbolji!