Izrada web sajta Kragujevac, dizajn stranica, optimizacija sajtova, SEO | Studio 77, Srbija

Izrada web sajta Kragujevac | Studio 77, Srbija
Web dizajn Beograd | Studio 77+
Izrada web sajtova Kragujevac

Zašto je važno da vaš web sajt kreiraju profesionalci?

Verovatno ste mnogo puta kupili neki uređaj i počeli ste da ga koristite, a da pre toga niste ni pipnuli uputstvo za upotrebu. Kao rezultat vaše nesmotrenosti i želje da što pre počnete sa korišćenjem nekog uređaja, pojavili su se problemi. 

Tako je i sa izradom web sajta. Danas postoji mnogo individualaca koji se bave izradom web sajta, a svoje znanje baziraju isključivo na primerima sa Interneta. Nažalost, postoji razlog zašto programeri završavaju fakultete i škole za programiranje i izradu web sajtova. Na kraju, dogodi se da vam web sajt uradi neko “ko nije pročitao osnovno upustvo za izradu sajta.

Kvalitetne web sajtove moraju da rade profesionalci i osobe koje su naučile i pročitale mnogo više od web dizajnera i “developera” koji su svoje iskustvo stekli na Internetu. 

Prepustite da se o vašem web sajtu brinu profesionalci i osobe koje taj posao rade na osnovu znanja, iskustva i stečene veštine. 

Mi sebe smatramo profesionalcima i mislimo da je to dovoljno za svakoga ko razume šta znači biti profesionalac u nekom poslu.

Kakve sve vrste tehnologije koristimo priliko izrade sajta?

Kad je u pitanju izrada web sajtova, poznate su nam sve postojeće tehnologije. Web sajtove uglavnom izrađujemo koristeći PhP, HTML, CSS, JavaScript, Ajax i jQuery tehnologiju.

Da li izrađujemo šablonske (template) web sajtove?

Da, mi radimo i sajtove bazirane na šablonima i WordPress, OpenCart, Shopify, Magento i drugim tehnologijima.

Zašto je bolje da se uradi jedinstven web sajt i rešenje?

Uvek je bolje da se uradi rešenje koje nije šablonsko jer ono podrazumeva potpuno prilagođavanje dizajna i administracije prema želji klijenta. Gotovo nijedan šablon ne može u potpunosti da bude prilagođen svim zahtevima klijenta.

Namanje 90% web sajtova koje smo uradili su custom rešenja, odnosno sajtovi koje projektujemo, dizajniramo od nule, kodiramo i povezujemo sa administracijom (CMS-om).

Da li imamo razvijen sopstveni CMS?

Da, imamo razvijen svoj CMS (eng. Customer Management System, sistem za administriranje web sajta), koji je rezultat višegodišnjeg rada i razvoja. Ovaj CMS se može nadograđivati i sostoji se od niza određenih modula.

Kvalitet naših usluga

Kvalitet naših usluga je uvek bio na visokom nivou i prilagođen je prema potrebama i željama naših klijenata

Sve web aplikacije koje smo do sada radili bile su u potpunosti prilagođene željama klijenata, kako u vizuelnom, tako i u poslovnom smislu.

Trebalo bi posebno naglasiti da mi Internet posmatramo kao tržište, a ne samo kao sredstvo za komunikaciju i prenos informacija.

Zahvaljujući takvom odnosu prema Internetu, sve web aplikacije i sajtovi koje smo uradili za račun naših klijenata ostvaruju profit u onlajn okruženju i to je najvrednije merilo vrednosti našeg rada. Web dizajn je važan deo prezentacije i promocije usluga neke firme. Međutim, web dizajn nema nikakav značaj ukoliko web sajt ne donosi novac.

Dakle, dobar web sajt je uvek i samo onaj koji donosi novac.

Naše garancije

Kakve garancije dajemo pre nego što potpišemo ugovor sa našim klijentima?

Uvek smo spremni da ugovorom o saradnji damo garancije koje se odnose na sve aspekte kreiranja web sajta, odlično pozicioniranje na pretraživačima Interneta i povećanje prometa i profita. Zahvaljujući stručnim kadrovima koji rade za nas, mi garantujemo da će se kao rezultat dizajniranja, kreiranja i pozicioniranja veb sajta klijenta poboljšati poslovanje firme. 

Ukoliko klijent nije zadovoljan našom uslugom, mi ne naplaćujemo utrošeno radno vreme ili vraćamo avansiran novac. 

Cena izrade i dizajna web sajta

Svako od potencijalnih klijenata kojem je cena ispred kvaliteta web sajta, nije klijent koji trebalo da sarađuje sa nama.
Cena izrade web sajta zaista može da varira od veoma niskih iznosa novca, do suma koje se mogu meriti u desetinama hiljada evra. Upravo zbog toga, mi smatramo da su želja i zahtevi jedini kriterijumi za formiranje cene web sajta.
Dakle, mi nemamo jedinstven cenovnik koje se odnosi na dizajn i izradu web sajta, zato što se svaki web sajt zasebno projektuje i radi na specifičan način. Cena izrade web sajta može da zavisi od velikog broja faktora, kao što su: broj web stranica, količina podataka, dinamička ili statička platforma, obrada grafičkih celine i fotografisanje, web sajt sa ili bez baze podataka, SEO i pozicioniranje web sajta ili ne, da li se za web sajt radi CMS platforma ili ne itd. 

Ako želite da platite izradu web sajta 100 ili 200 evra i smatrate da ćete od tog “posla” zaraditi ozbiljan novac, dođite do nas i mi ćemo vam besplatno dizajnirati i uraditi takav web sajt.

Reference

Naši klijenti
Radite sa nama, postanite najbolji!