Marketing agencija, kampanje | Studio 77, Beograd, Srbija

Marketing agencija | Studio 77, Beograd
Web dizajn Beograd | Studio 77+
Marketing agencija

Marketing agencija Studio 77

Marketing agencija Studio 77 je osnovana 2007. godine. Kvalitet rada, iskustvo i znanje omogućili su nam da sarađujemo sa brojnim klijentima iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, SAD, Kanade, Švajcarske, Danske, Nemačke, Norveške, Austrije, Kipra itd.

Ponosni smo na veliki broj renomiranih domaćih i svetskih kompanija za koje smo radili. Neki od njih su Opel, Renault, Dacia, Mercedes, Pizza Hut, Fiat, Samsic, Freyssinet, Husqvarna, Matrix, DAES, Adria Media Group, Hit Auto, Kit Commerce, Auto Line, Palisad itd.

Koje sve usluge nudi marketing agencija Studio 77?

Marketing agencija Studio 77 nudi širok asortiman usluga kao što su: izrada web sajtova i aplikacija, internet marketing, kreiranje online kampanja, video produkcija, grafički dizajn, biznis konsalting itd.

Da li marketing agencija ima eksperte za marketing?

Vlasnik i osnivač agencije Studio 77 se više od 20 godina bave marketingom. Ukoliko želite da pogledate reference i knjige koje je napisao iz ove oblasti, molimo vas pogledajte ovaj link: Boris Knežević.

Šta sve obuhvata pojam marketing?

Pojam marketing obuhvata mnogo šire aktivnosti od reklamiranja ili promocije proizvoda. Marketing obuhvata istraživanje tržišta, planiranje proizvoda, planiranje prodaje, promociju, propagandu, merenje rezultata, merenje efikasnosti marketinga na prodaju itd. Isto se odnosi i na Internet marketing.

Dakle, Internet marketing mora da uključuje i aktivnosti koje se odnose na istraživanje Internet tržišta, planiranje prodaje, promociju i propagandu, merenje rezultata i analizu efikasnosti marketinga itd.

Da li Studio 77 izrađuje marketinške planove?

Da, Studio 77 izrađuje marketinške planove za kompanije iz Srbije i sveta. Ova aktivnost je nešto što radimo već dugi niz godina i zašta smo specijalizovani. Za razliku od drugih agencija, sve aktivnosti koje mi preduzimamo moraju se meriti. Sa klijnetima koji ne žele da mere rezultate marketinških aktivnosti i kampanja koje radimo, ne sarađujemo.

U kojoj meri marketinške aktivnosti mogu da utiču na rast profita kompanije?

Ukoliko se marketingom bave osobe koje su profesionalci i koje su specijalizovane za ovu aktivnost, onda se prihodi i profit firme mogu značajno povećati. 

Naše iskustvo pokazuje da danas mnoge firme u Srbiji i u svetu posluju samo zahvaljujući Internet marketingu. Čak i u Srbiji postoje firme koje isključivo koriste Internet za promociju i reklamiranje svojih proizvoda.

Studio 77 uvek posluje po principu preciznog planiranja i ostvarivanja rasta prihoda i profita klijenata za koje radi. Dakle, mi uvek naglašavamo koliko možemo da utičemo na rast prihoda firme i radimo samo sa klijentima koji ovo razumeju i koji žele da baziraju poslovnu saradnju na preciznom planiranju i merenju rezultata rada.

Reference

Naši klijenti
Radite sa nama, postanite najbolji!