Izrada web stranice, optimizacija sajta, SEO | Studio 77, Beograd

Izrada web stranica Beograd | Studio 77, Srbija
Web dizajn Beograd | Studio 77+
Izrada web stranica Beograd

Zašto je neophodno da web stranice izrađuju profesionalci?

Izrada web stranica nije delatnost koja se uči za dve nedelje. Danas postoji mnogo individualaca koji žele da izrađuju web stranice (sajtove), a svoje znanje baziraju isključivo na Google-u i kursevima koji traju dve nedelje. Nažalost, takav pristup nije dobar, pa se mnogo puta dogodi da vam web sajt uradi neko “ko nije pročitao osnovno upustvo za izradu stranica”.

Web sajtove moraju da izrađuju profesionalci i osobe koje su naučile i pročitale mnogo više od web dizajnera i “developera” koji su svoje iskustvo stekli na Google-u. 

Zaključak se sam nameće - prepustite da se o vašim web stranicama brinu profesionalci i školovane osobe koje taj posao rade na osnovu dugogodišnjeg znanja, iskustva i stečene veštine. 

Mi sebe smatramo profesionalcima i mislimo da je to dovoljno za svakoga ko razume šta znači biti profesionalac u nekom poslu.

Koje sve vrste tehnologije koristimo prilikom izrade web stranica?

Kad je u pitanju izrada web stranica, poznate su nam sve postojeće tehnologije. Web stranice uglavnom izrađujemo koristeći PhP, HTML, CSS, JavaScript, Ajax i jQuery tehnologiju.

Da li izrađujemo šablonske (template) web stranice (sajtove)?

Da, mi izrađujemo web stranice i sajtove bazirane na šablonima, WordPress, OpenCart, Shopify, Magento tehnologiji.

Zašto je bolje da se urade jedinstveno rešenje web stranica i sajta?

Uvek je bolje da se uradi rešenje koje nije šablonsko jer ono podrazumeva potpuno prilagođavanje dizajna web stranica i administracije prema želji klijenta. Gotovo nijedan šablon ne može u potpunosti da bude prilagođen svim zahtevima klijenta.

Namanje 90% web stranica koje smo uradili su custom rešenja, odnosno sajtovi koje projektujemo i dizajniramo od nule, kodiramo i povezujemo sa administracijom (CMS-om).

Da li imamo razvijen sopstveni CMS?

Da, mi imamo razvijen svoj CMS (eng. Customer Management System, sistem za administriranje web stranica), koji je rezultat višegodišnjeg rada i razvoja. Ovaj CMS se može nadograđivati i sastoji se od niza određenih modula.

Kvalitet naših usluga

Kvalitet naših usluga je uvek bio na visokom nivou i prilagođen je prema potrebama i željama naših klijenata

Sve web aplikacije koje smo do sada radili bile su u potpunosti prilagođene željama klijenata, kako u vizuelnom, tako i u poslovnom smislu.

Trebalo bi posebno naglasiti da mi Internet posmatramo kao tržište, a ne samo kao sredstvo za komunikaciju i prenos informacija.

Zahvaljujući takvom odnosu prema Internetu, sve veb aplikacije i veb sajtovi koje smo uradili za račun naših klijenata ostvaruju profit u onlajn okruženju i to je najvrednije merilo vrednosti našeg rada. Web dizajn je važan deo prezentacije i promocije usluga neke firme. Međutim, veb dizajn nema nikakav značaj ukoliko web sajt ne donosi novac.

Dakle, dobar web sajt je uvek i samo onaj koji donosi novac.

Naše garancije

Kakve garancije dajemo pre nego što potpišemo ugovor sa našim klijentima?

Uvek smo spremni da damo ugovorne garancije koje se odnose na sve aspekte kreiranja web stranica, odlično pozicioniranje na pretraživačima Interneta i povećanje prometa i profita. Zahvaljujući stručnim kadrovima koji rade za nas, mi garantujemo da će se kao rezultat dizajniranja, kreiranja i pozicioniranja web sajta klijenta poboljšati poslovanje firme. 

Ukoliko klijent nije zadovoljan našom uslugom, mi ne naplaćujemo utrošeno radno vreme ili vraćamo avansiran novac. 

Cena izrade i dizajna web stranica

Cena izrade web stranica zaista može da varira od veoma niskih iznosa novca, do suma koje se mogu meriti u desetinama hiljada evra. Upravo zbog toga, mi smatramo da su želja i zahtevi jedini kriterijumi za formiranje cene web stranica.
Dakle, mi nemamo jedinstven cenovnik koje se odnosi na dizajn i izradu web sajta, zato što se svaki web sajt zasebno projektuje i radi na specifičan način. Cena izrade web sajta može da zavisi od velikog broja faktora, kao što su: broj web stranica, količina podataka, dinamička ili statička platforma, obrada grafičkih celine i fotografisanje, web sajt sa ili bez baze podataka, SEO i pozicioniranje web sajta ili ne, da li se za web sajt radi CMS platforma ili ne itd. 

Ako želite da platite izradu web sajta 100 ili 200 evra i smatrate da ćete od tog “posla” zaraditi ozbiljan novac, dođite do nas i mi ćemo vam besplatno dizajnirati i uraditi takav web sajt.

Reference

Naši klijenti
Radite sa nama, postanite najbolji!