Web dizajn Beograd | Studio 77+ | Turistička organizacija Beograda | Novi portal tob.rs

Web dizajn Beograd | Studio 77+
Saradnja Turističke organizacije Beograda i Studija 77+

Krajem 2014. godine, u saradnji sa Turističkom agencijom Beograda (TOB), agencija Studio 77+ trebalo bi da završi višemesečni projekat razvoja novog rešenja portala tob.rs.

Novokreirani i redizajnirani portal rezultat je zajedničkog rada i napora našeg agencije sa kadrovima TOB-a. Na samom portalu biće implementirana najnovija programersko-tehnička rešenja, koja do sada nisu implementirana na ovim prostorima.

Studio 77+ je zadužen za kreiranje novog portala TOB-a i razvoj nove IT strategije za promociju beogradskog turizma i ugostiteljstva.

OGLAŠAVANJE NA PORTALU TOB.RS

Na osnovu ugovora o saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda, Agencija Studio 77+ je zadužena za unošenje podataka i informacija o turističkoj i ugostiteljskoj ponudi grada Beograda.

Zbog ograničenih resursa i ogromne turističko-ugostiteljske ponude grada Beograda, oglašavanje na portalu TOB-a naplaćivaće se po promotivnim cenama do kraja 2014. godine.

Ukoliko ste zaiteresovani za oglašavanje na portalu tob.rs, molimo vas da nas pozovete na sledeće brojeve telefona: 011 313 22 39 i 063 8041 650.

Studio 77+

 

Reference

Naši klijenti
Radite sa nama, postanite najbolji!