Web dizajn sajta | Izrada | Kreiranje | Studio 77+ | Beograd

Web dizajn | Studio 77+
Web dizajn Beograd | Studio 77+
Web dizajn sajta

Naša razmišljanja o web dizajnu

Često nas pitaju kako izgleda moderno dizajnersko rešenje web sajta? Naš odgovor na to pitanje je vrlo jednostavan: dizajnerska rešenja web sajtova se stalno menjaju i unapređuju, a onda kada pomislite da ste završili posao i da ste “kreirali” web sajt koji nikada nećete morati da menjate, pojaviće se bar nekoliko modernijih konkurentskih web sajtova koji će vas iznenaditi.


Naš dizajn i rešenja web sajtova su prepoznatljivi i jedinstveni. Mi se uvek trudimo da pratimo trendove i tehnologije izrade novih web sajtova, kao i nove dizajnerske trendove. Vrlo retko koristimo gotova rešenja web sajtova ili gotove CMS aplikacije.


Studio 77+ uglanom radi za klijente koji žele da budu različiti od drugih i koji shvataju šta znači raditi i živeti u informacionom društvu.

 

Dakle, ukoliko želite da budete jedinstveni i ako mislite da bi dizajn vašeg web sajta trebalo da bude ogledalo vaše snage i poslovnih potencijala vaše firme, agencija Studio 77+ je pravi izbor za vas

Kvalitet naših usluga

Kvalitet naših usluga je uvek bio na visokom nivou i prilagođen je prema potrebama i željama naših klijenata.

Sve web aplikacije koje smo do sada radili bile su u potpunosti prilagođene željama klijenata, kako u vizuelnom, tako i u poslovnom smislu. Trebalo bi posebno naglasiti da mi Internet posmatramo kao tržište, a ne samo kao sredstvo za komunikaciju i prenos informacija. Zahvaljujući takvom odnosu prema Internetu, sve web aplikacije i web sajtovi koje smo uradili za račun naših klijenata ostvaruju profit u onlajn okruženju i to je najvrednije merilo vrednosti našeg rada. Web dizajn je važan deo prezentacije i promocije usluga neke firme. Međutim, web dizajn nema nikakav značaj ukoliko sajt ne donosi novac.

Dakle, dobar web sajt je uvek i samo onaj koji donosi novac.

Naše garancije

Kakve garancije dajemo pre nego što potpišemo ugovor sa našim klijentima?


Mi smo uvek spremni da ugovorom o saradnji damo garancije koje se odnose na sve aspekte kreiranja web sajta, odlično pozicioniranje na pretraživačima Interneta i povećanje prometa i profita. Zahvaljujući stručnim kadrovima koji rade za nas, mi garantujemo da će se kao rezultat dizajniranja, kreiranja i pozicioniranja veb sajta klijenta poboljšati poslovanje firme.


Ukoliko klijent nije zadovoljan našom uslugom, mi ne naplaćujemo utrošeno radno vreme ili vraćamo avansiran novac.

Cena izrade i dizajniranja web sajta

Svako od posetilaca ko je prvo pogledao cenovnik izrade veb sajta, nije klijent koji trebalo da sarađuje sa nama.


Cena izrade web sajta zaista može da varira od veoma niskih iznosa novca, do suma koje se mogu meriti u desetinama hiljada evra. Upravo zbog toga, mi smatramo da su želja i zahtevi jedini kriterijumi za formiranje cene web sajta.


Dakle, mi nemamo jedinstven cenovnik koje se odnosi na dizajn i izradu web sajta, zato što se svaki web sajt zasebno projektuje i radi na specifičan način. Cena izrade web sajta može da zavisi od velikog broja faktora, kao što su: broj web stranica, količina podataka, dinamička ili statička platforma, obrada grafičkih celine i fotografisanje, web sajt sa ili bez baze podataka, SEO i pozicioniranje web sajta ili ne, da li se za veb sajt radi CMS platforma ili ne itd.


Ako želite da platite dizajn i izradu web sajta 100 ili 200 evra i da od tog “posla” zaradite ozbiljan novac, dođite do nas i mi ćemo vam besplatno dizajnirati i uraditi takav web sajt.

Reference

Naši klijenti
Radite sa nama, postanite najbolji!